Sajtbíra képzés 2022
A Magyar Sajtkészítők Egyesülete a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács támogatásával ismét sajtbíráló képzést indít. A képzés elsősorban a sajt
Egyesületünk célja a magyar sajtkultúra fejlesztése. Tevékenységünkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy szerte az országban egyre jobb minőségű sajtok készüljenek és a magyar sajtok elismertsége minél inkább növekedjen a fogyasztók körében.
A Magyar Sajtkészítők Egyesülete a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács támogatásával ismét sajtbíráló képzést indít. A képzés elsősorban a sajt
Kedves Egyesületi Tagok, Sajtkészítők, Sajtbarátok! A Magyar Sajtkészítők Egyesülete fontos mérföldkő előtt áll: az Egyesület vezetésének megújítása és a stratégiai irányok megismertetése érdekében a soron
Ahhoz, hogy egy csapat jól működjön néha kötetlenül is jó együtt lenni. Október 15-17 között Nagyvisnyón, a Visnyó vendégház adott otthont az első Sajtbíra találkozónak.
2021. április 25-én kerül megrendezésre az I. Nógrád Megyei Sajtvásár és Sajtverseny Helyszíne: 3045 Bér, Táncsics út 9. (Malom Étterem udvara) Ideje: 2021. április 25.
Az idei évtől egyesületünk számára is felajánlható a személyi jövedelemadó 1%-a! Egyesületünk missziója a magyar sajtkultúra fejlesztése. Kérjük, segítsék egyesületünk tevékenységét 1% felajánlásukkal. Adószámunk: 18713893-1-03
Az Európai Kisüzemi és Kézműves Sajtkészítők Hálózatának tagja lett a Magyar Sajtkészítők Egyesülete. A FACEnetwork (Farmhouse and Artisan Cheese & Dairy Producers European Network) 2009-ben