IFCHEESE (EU)


Az Élelmiszerklub Alapítvány egy kétéves Európai Uniós Erasmus+ képzési programban vesz részt. 

A program rövid neve: IFCHEESE 
A hosszabb megnevezése: Innovative Focus on Natural Mountain Herbal-Flavored Cheese by Protecting Traditional Production Methods

A programhoz csatlakozott országok: Közép-Európából Magyarország és Dél-Európából Görögország, Macedónia, Ciprus és Törökország. A magyar partner az Élelmiszerklub Alapítvány.

A képzési program 2017 decemberében indult és 2019 végéig tart.

Ezen az oldalon az IFCHEESE programhoz kapcsolódóan megjelent anyagok listáját találja.

IFCHEESE - Feta sajt készítésének technológiája, 2018. február - Görögország

IFCHEESE - Gyúrt sajt készítésének technológiája, 2018. február - Görögország

IFCHEESE - Beszámoló a görögországi tréningről, 2018. február 25. - március 4.

Nincsenek megjegyzések: